• Меблева тканина Меблева тканина Елітна меблева тканина в інтернет-магазині Lightstar.com.ua Меблева тканина
  • Фурнітура Фурнітура Фурнітура для меблів в інтернет-магазині Lightstar.com.ua Фурнітура
  • Безкаркасні меблі Безкаркасні меблі Крісло мішок в інтернет-магазині Lightstar.com.ua Безкаркасні меблі
  • Тканина для штор Тканина для штор Тканини для штор за доступною ціною інтернет магазин Light Star Тканина для штор

Сума замовлення:

0.00 грн

Жаккард - символ розкоші і багатства

Жаккард - символ розкоші і багатства | Light star

жакардПотрібен жаккард для меблів? В нас великий вибір!

Інтернет-магазин «Light Star textile» пропонує співпрацю підприємствам, які займаються виготовленням м'яких меблів та пропонує купити якісну оббивну тканину. Особливу увагу хочемо звернути на матеріал жаккард, який активно використовується при створенні різних предметів інтер'єру.

Жаккард - це тканина з великими візерунками, яка прикрашає дорогі вишукані меблі. У каталозі нашого інтернет-магазину представлена меблева тканина жаккард, переважно з квітковими візерунками. Тому, даний вид тканини найчастіше використовують при оббивці меблів, створеної в стилі прованс, бароко, рококо, ампір, бідермейєр та модерн. Дані стилі в інтер'єрі завжди в моді та завжди актуальні, тому меблевий жаккард також користується попитом.

Якісна меблева тканина жаккард в «Light Star textile»

 

В нас ви можете купити тканину жаккард оптом в будь-якій кольоровій гамі: від яскравих до пастельних тонів. Високоякісний текстиль послужить ідеальною оббивкою, так як меблева тканина жаккард має наступні характеристики:

  • Міцна
  • Стійка до стирання
  • Гіпоалергенна

Односторонній та двосторонній жаккард, який представлений на нашому сайті дуже міцний та зносостійкий. Тканина не вицвітає під впливом сонячних променів, що дозволяє меблям залишатися в ідеальному стані протягом довгих років. Екологічно чиста меблева тканина жаккард викликатиме тільки приємні відчуття при контакті зі шкірою.

 

 

Вигідні умови для партнерів

М'які меблі знайдуть свій справжній вигляд тільки після оббивки тканиною. В нас ви можете вибрати відповідний текстиль тільки від кращих виробників.

Тканина жаккард купити можна в інтернет-магазині «Light Star textile» з доставкою в будь-яке місто України. Ми пропонуємо нашим партнерам доступні ціни та багатий вибір. Жаккард допоможе з звичайних меблів зробити воістину королівські предмети інтер'єру.

Повертайся