• Меблева тканина Меблева тканина Елітна меблева тканина в інтернет-магазині Lightstar.com.ua Меблева тканина
  • Фурнітура Фурнітура Фурнітура для меблів в інтернет-магазині Lightstar.com.ua Фурнітура
  • Безкаркасні меблі Безкаркасні меблі Крісло мішок в інтернет-магазині Lightstar.com.ua Безкаркасні меблі
  • Тканина для штор Тканина для штор Тканини для штор за доступною ціною інтернет магазин Light Star Тканина для штор

Сума замовлення:

0.00 грн

Тканина жаккард - витонченість і статусність

Тканина жаккард - витонченість і статусність | Light star

Модель “Града”

Сьогодні розберемося, що це за тканина і де її застосовують? Історія винаходу бере свій початок в 1808 році, коли світ побачив винахід француза Джозефа Марі Жаккарда - спеціальний ткацький верстат. Його призначення було в тому, щоб плести візерунки, які вручну було досить складно зробити. Унікальність цієї машини в тому, що процес наскільки це було можливо, був автоматизований: інформація про певний малюнку передавалася через перфоровані картки. Отже, при переході на промислові масштаби виробництва, а агрегатах широко застосовувалися перші перфокарти. Таким чином, стало можливим випускати розкішну текстильну продукцію, яка вражає своєю пишністю. Цей матеріал широко використовується в різних галузях: пошиття одягу, столового і постільної білизни, покривал, штор і портьєр. Його відмінною рисою є рельєфний візерунок, який регулярно повторюється. Меблевий жаккард призначений для обтягування м'яких меблів: крісел, диванів і навіть стільців.

Кілька слів про властивості жаккарда

Перш за все, слід згадати, що тканину жаккард купити онлайн яку можна в будь-якому інтернет-магазині, крім свого неординарного дизайну, володіє незаперечними перевагами. Нитки можуть бути як натуральними, так і синтетичними, але це жодним чином не впливає на візуальне сприйняття. Перерахуємо головні переваги:

  • Зносостійкість. Така тканина не вицвітає, не тягнеться і не втрачає привабливості протягом тривалого часу.
  • Міцність. Крім того, що нитки переплітаються, вони також перекручуються між собою, що робить її дуже міцною.
  • Мала вага. Незважаючи на високу щільність, навіть меблевий жаккард досить легкий і приємний по текстурі.

З її допомогою Ви можете надати неперевершений зовнішній вигляд виробів, а за допомогою довговічності, прослужить Вам не один рік. Цікавий той факт, що в залежності від зміни освітлення тканина жаккард виглядає по-іншому. Але особливо ефектно виглядає шовковий.

Меблевий жаккард - вишукана оббивна тканина

Що стосується меблевої галузі - тут Ви можете не обмежувати свою фантазію! тканина жаккард купити онлайн Ви можете на нашому сайті, де представлений величезний асортимент високоякісної турецької та китайської продукції, робоча колекція якої налічує значну кількість різноманітних моделей. Тут Ви знайдете те, що потрібно саме Вам! Якщо Вам потрібна допомога в підборі, звертайтеся до наших менеджерів за вищевказаними номерами телефонів, і вони з радістю дадуть відповідь на питання, що цікавлять і допоможуть в оформленні замовлення.

Заходьте до нас, і отримаєте задоволення від покупок!

Повертайся