• Меблева тканина Меблева тканина Елітна меблева тканина в інтернет-магазині Lightstar.com.ua Меблева тканина
  • Фурнітура Фурнітура Фурнітура для меблів в інтернет-магазині Lightstar.com.ua Фурнітура
  • Безкаркасні меблі Безкаркасні меблі Крісло мішок в інтернет-магазині Lightstar.com.ua Безкаркасні меблі
  • Тканина для штор Тканина для штор Тканини для штор за доступною ціною інтернет магазин Light Star Тканина для штор

Сума замовлення:

0.00 грн

Шеніл - одна з найпопулярніших меблевих тканин

Шеніл - одна з найпопулярніших меблевих тканин | Light star

Меблі, які оббиті шеніллом, впишуться в будь-який інтер'єр

Меблі, які оббиті шеніллом, впишуться в будь-який інтер'єр

Тканина з гарною назвою «шеніл» має французьке походження, що вже говорить про те, що вона варта уваги. Так давайте ж розберемося, що таке шеніл, для чого його використовують і як за ним доглядати.

Шеніл - це щільна і міцна тканина зі складним малюнком. Приємна оксамитова структура на дотик нагадує тканину велюр, тому матеріал шеніл часто використовують для оббивки м'яких меблів. Багате розмаїття кольорових рішень і візерунків дає можливість вибрати потрібну тканину і дозволить створити предмети інтер'єру в різному стилі.

Меблева тканина шеніл в різних стилях

Тканина шенілз квітковим візерунком, що нагадує жаккард, підходить для створення меблів у французькому стилі епохи Відродження, а також для сучасних моделей: однотонний диван доповнюється подушками з гарним візерунком. Жакардовий шеніл виглядає розкішно в будь-якому інтер'єрі, тому справжні цінителі класики оцінять меблі з такою оббивкою.

Однотонна меблева тканина шеніл або матеріал з геометричним малюнком ідеально підійдуть для інтер'єру, оформленого в сучасних стилях: хай-тек, мінімалізм, арт-деко та інші.

Догляд за меблями, що оббиті шеніллом, не заберуть багато часу, витрат та сил: досить регулярно їх пилососити, щоб позбутися від дрібного сміття та пилу. Для видалення плям на меблевій тканині шеніл краще використовувати звичайне мило та невелику кількість води. Свіжі плями легко видаляються та від них не залишиться і сліду.

 

Вигідні умови для партнерів

Меблева тканина шеніл має високу стійкість до стирання, що робить меблі, оббиті цим матеріалом, більш міцними і довговічними.

Меблі з такою оббивкою завжди цінуються і користуються попитом у покупців, тому, для виробників м'яких меблів ми пропонуємо купити шеніл. В інтернет-магазині «Light Star textile» ви можете вибрати тканину будь-якого кольору з будь-яким візерунком. Тканину шеніл купити можна з робочої колекції і під замовлення. Доставку здійснюємо по Україні в максимально швидкі терміни.

Якщо не знаєте, де шеніл купити за низькими цінами, тоді звертайтеся до нас!

Повертайся