• Меблева тканина Меблева тканина Елітна меблева тканина в інтернет-магазині Lightstar.com.ua Меблева тканина
  • Фурнітура Фурнітура Фурнітура для меблів в інтернет-магазині Lightstar.com.ua Фурнітура
  • Безкаркасні меблі Безкаркасні меблі Крісло мішок в інтернет-магазині Lightstar.com.ua Безкаркасні меблі
  • Тканина для штор Тканина для штор Тканини для штор за доступною ціною інтернет магазин Light Star Тканина для штор

Сума замовлення:

0.00 грн

Краща оббивка для меблів - велюр

Краща оббивка для меблів - велюр | Light star

Меблева тканина велюр- ідеальна оббивка

Меблева тканина велюр- ідеальна оббивка

Займаючись пошуками м'яких меблів, покупці в першу чергу намагаються вибрати практичну і немарку оббивку, адже важливо, щоб меблі прослужили не один рік. Різноманітність меблевих тканин на ринку дає можливість вибрати саме той варіант, який сподобається не тільки за якістю, але і за зовнішнім виглядом.

Придбати якісний велюр для меблів ви можете в інтернет-магазині «Light Star textile»

Практичний матеріал велюр якнайкраще підійде для оббивки м'яких меблів, адже він недарма користується попитом у споживачів. Меблевий велюр володіє високими характеристиками:

 

  • Зносостійкий
  • Приємний на дотик
  • Екологічно чистий

У нас ви знайдете велюр для оббивки меблів з різними малюнками і візерунками на будь-який смак. Даний матеріал дуже міцний і при належному догляді, оббивка меблів буде виглядати чудово не один рік. Забруднення легко видаляються за допомогою пилососа або мила і води. Не варто використовувати сильні хімікати, адже вони можуть зіпсувати оббивку. Після висихання, меблева тканина велюр легко приводиться до ладу за допомогою спеціальної щітки.

М'які меблі, для оббивки якої використовують штучний велюр, відрізняється практичністю і має високу стійкість до стирання.

Вигідне співробітництво з надійною компанією

Ми надаємо можливість купити тканину велюр в Українів інтернет-магазині «Light Star textile».

 

В нас представлений широкий вибір меблевої тканини велюр в різній колірній гаммі і стилі з гладкою або витисненою поверхнею. Дану оббивну тканину можна використовувати при створенні диванів, крісел, пуфів, стільців, банкеток, кушеток та ін. Велюр меблевий ви можете вибрати в нашому каталозі по самій вигідній ціні від кращих виробників.

Якщо ви хочете велюр тканину купити в Україні, то сміливо замовляйте в «Light Star textile», адже у нас постійно оновлюється асортимент тканин та діють приємні знижки. Також, ми здійснюємо доставку по всій Україні та надаємо будь-який зручний для вас спосіб оплати. Вибрати відповідну меблеву тканину велюр допоможуть наші менеджери, якщо ви зателефонуйте за номером +38 (096) 350-88-16.

Повертайся