• Меблева тканина Меблева тканина Елітна меблева тканина в інтернет-магазині Lightstar.com.ua Меблева тканина
  • Фурнітура Фурнітура Фурнітура для меблів в інтернет-магазині Lightstar.com.ua Фурнітура
  • Безкаркасні меблі Безкаркасні меблі Крісло мішок в інтернет-магазині Lightstar.com.ua Безкаркасні меблі
  • Тканина для штор Тканина для штор Тканини для штор за доступною ціною інтернет магазин Light Star Тканина для штор

Сума замовлення:

0.00 грн

Тканина для перетяжки салону авто повинна бути якісною

Тканина для перетяжки салону авто повинна бути якісною | Light star

Багато автовласників часто звертаються в компанії

Багато автовласників часто звертаються в компанії, які займаються перетяжкою салону автомобіля, адже щоденні поїздки позначаються на стані оббивки: тканина протирається, рветься і втрачає первісний колір. Вид салону авто стає непривабливим, тому нова оббивка для просто необхідна.

В інтернет-магазині «Light Star textile» Ви можете купити не тільки меблеву тканину, але і тканина для перетяжки салону авто. Широкий вибір кольорів і високу якість матеріалів дозволять до невпізнання перетворити салон автомобіля, і зберегти в хорошому стані його нову оббивку не на один рік.

Який матеріал підійде для оббивки салону авто?

Вибираючи тканину, необхідно враховувати важливі характеристики: склад, колір, стійкість до стирання, а також способи догляду за нею.

Найпопулярніші види тканини для оббивки салону авто Ви можете придбати в нашому інтернет-магазині:

  • Велюр
  • Штучна шкіра

 

 

Приємна текстура, різноманітність кольорів і зносостійкість - все це можна сказати про такий матеріал, як велюр. Зовні і на дотик дана тканина для оббивки салону автосхожа на штучний замш, що додае машині дорогий, солідний вигляд. Перевагу частіше віддають тканинам з назвами нобук, нобук Флок, нобук Дот і нобук Каро.

Штучна шкіра в салоні будь-якої машини виглядає гармонійно і доречно. Різноманіття кольорів і текстур дозволить виконати оригінальну оббивку.

У нас вигідні пропозиції

 

Якщо Ви хочете купити тканину для

 перетяжки салону авто, тоді звертайтеся в інтернет-магазин «Light Star textile», де Ви знайдете якісний текстиль від надійних виробників, а регулярне поповнення сайту новинками дозволить вибрати те, що Вам потрібно. Доставка здійснюється у всі міста України в максимально короткі терміни.

Повертайся