• Меблева тканина Меблева тканина Елітна меблева тканина в інтернет-магазині Lightstar.com.ua Меблева тканина
  • Фурнітура Фурнітура Фурнітура для меблів в інтернет-магазині Lightstar.com.ua Фурнітура
  • Безкаркасні меблі Безкаркасні меблі Крісло мішок в інтернет-магазині Lightstar.com.ua Безкаркасні меблі
  • Тканина для штор Тканина для штор Тканини для штор за доступною ціною інтернет магазин Light Star Тканина для штор

Сума замовлення:

0.00 грн

Меблі зі шкірозамінника і догляд за ними

Меблі зі шкірозамінника і догляд за ними | Light star

Меблева тканина

Не знаєте, де купити кожзам оптом ? Звертайтеся в інтернет-магазин меблевих тканин «Light Star textile»

М'які меблі зі шкірозамінника (або дермантина) користується великим попитом у покупців. Не кожен з нас може дозволити собі дорогий диван, крісло або стільці з натуральної шкіри. Тому виробники меблів намагаються догодити любителям розкоші та пропонують більш бюджетний варіант - якісний кожзам.

Штучна шкіра, якою обтягують меблі, практично нічим не відрізняється від справжньої. Сучасні технології дозволяють в точності передати колір та текстуру матеріалу, тому з першого погляду та дотику складно визначити, де кожзам для оббивки меблів, а де натуральна шкіра.

Дізнайтеся, як почистити кожзам від забруднень

Багато покупців вважають за краще купити диван штучна шкіра, тому що за ним простіше доглядати, на відміну від меблів, що оббиті тканиною. Розлитий сік або чай не залишить плям на поверхні штучної шкіри, в той час як на текстилі залишаться розводи, які вимагатимуть термінового усунення.

Якщо ж забруднення все-таки залишилися, їх можна усунути плямовидаляючими засобами, які призначені для штучної шкіри.

 

Щоб меблі не втратили свій презентабельний зовнішній вигляд, шкірозамінник меблевий необхідно регулярно чистити від пилу та полірувати спеціальними засобами, які можна придбати в будь-якому магазині з побутовою хімією. Ці прості рекомендації дозволять доглядати за меблями зі штучної шкіри , практично не докладаючи серйозних зусиль.

Дермантин в Україні за доступними цінами

Виробникам м'яких меблів складно знайти надійного постачальника оббивних тканин та матеріалів, тому ми рекомендуємо звернутися в інтернет-магазин «Light Star textile», де можна купити шкірозамінник в Україні та бути впевненим в якості товару. Штучна шкіра та тканини представлені від кращих виробників, що гарантують високу стійкість до стирання. В нас дермантин купити можна в будь-якій кількості для обтягування меблів будь-яких розмірів.

Повертайся