• Меблева тканина Меблева тканина Елітна меблева тканина в інтернет-магазині Lightstar.com.ua Меблева тканина
  • Фурнітура Фурнітура Фурнітура для меблів в інтернет-магазині Lightstar.com.ua Фурнітура
  • Безкаркасні меблі Безкаркасні меблі Крісло мішок в інтернет-магазині Lightstar.com.ua Безкаркасні меблі
  • Тканина для штор Тканина для штор Тканини для штор за доступною ціною інтернет магазин Light Star Тканина для штор

Сума замовлення:

0.00 грн

Штучна шкіра - стильне оформлення меблів

Штучна шкіра - стильне оформлення меблів | Light star

Модель “Квантум”

Штучна шкіра - стильне оформлення меблів

Більшість споживачів все частіше купують саме її, так як завдяки відмінним фізичним властивостям і привабливої ​​зовнішності вона здатна задовольнити естетичні потреби замовників. Деякі задаються питанням: штучна шкіра купити або віддати перевагу дорожчому матеріалу? Якщо Ви не звикли до надмірностей, але вирішили обставити квартиру грамотно і зі смаком, Ви можете купити кожзам для меблів, який за своїми характеристиками нітрохи не поступається натуральній. Колірна гамма і текстура настільки різноманітна, що кожен зможе підібрати той варіант, який буде гармоніювати з дизайном Ваших кімнат. Крім того, PU-шкіри має досить широку область застосування: її використовують не тільки, як кожзам для оббивки дивана, але і в пошитті одягу, сумок, рукавичок, ременів та іншої шкіргалантереї.

Види шкірозамінника і їх характеристики

Кожзам для оббивки дивана - це відмінна альтернатива справжньою шкірі, якщо Ви хочете отримати якісну річ за розумні гроші. Сучасні технології настільки розвинені, що це дало можливість створити вироби, які підходять під інтер'єр будь-якого приміщення. Кожзам для меблів може бути з різною поверхнею:

  • Поліуретанова (або як прийнято називати) - екошкіра. Більшість дивляться на приставку -Еко, але сміємо завірити, що це чисто синтетичне сировину, але при цьому, абсолютно безпечне для здоров'я, і ​​не викликає алергії.
  • Модифікована. Це ніщо інше, як переплетені колагенові волокна, що змішуються з полімерним складом і наносяться на ткану основу. У меблевій промисловості це порівняно новий тип шкіри, яка має пористу структуру, добре пропускає повітря і є дуже міцною.
  • Винилискожа - її перевага в тому, що вона стійка до ультрафіолетового випромінювання, появі розривів і цвілі, а також впливу інших зовнішніх факторів.
  • До того ж, шкірозамінник для оббивки дивана чудово поєднується з іншими тканинами: велюром, рогожкою, замшею. Тому Ви можете не обмежувати свою фантазію, і комбінувати їх на свій розсуд.

Хочете купити кожзам для меблів високої якості?

При виборі, звертайте увагу на склад шкірозамінника: він повинен відповідати санітарно-гігієнічним нормам, чи не виділяти шкідливих речовин та їдкого хімічного запаху. Для цього, важливо знайти добропорядного постачальника, який готовий надати підтверджуючу документацію. Таким є і наш інтернет-магазин Lightstar.com.ua, який вже не один рік працює в даній галузі. Експериментальна і робоча колекція, представлена ​​на нашому сайті - це ідеальне співвідношення ціна-якість. У їх числі штучна шкіра купити яку Ви також можете у нас. Досить зробити онлайн-покупку, або оформити заявку за вищевказаними номерами телефонів, і наші менеджери зв'яжуться з Вами для уточнення деталей замовлення.

Бажаємо приємних покупок!

Повертайся