• Меблева тканина Меблева тканина Елітна меблева тканина в інтернет-магазині Lightstar.com.ua Меблева тканина
  • Фурнітура Фурнітура Фурнітура для меблів в інтернет-магазині Lightstar.com.ua Фурнітура
  • Безкаркасні меблі Безкаркасні меблі Крісло мішок в інтернет-магазині Lightstar.com.ua Безкаркасні меблі
  • Тканина для штор Тканина для штор Тканини для штор за доступною ціною інтернет магазин Light Star Тканина для штор

Сума замовлення:

0.00 грн

Хочете оновити диван? Не проблема!

Хочете оновити диван? Не проблема! | Light star

Модель “Роял”

Переробка меблів - це досить трудомістке, але цікаве заняття. Якщо Вам важко розлучатися з улюбленим кріслом, яке дісталося Вам від бабусі, але за багато років воно вкрилося сколами і подряпинами, а оббивка помітно стала непридатною - на допомогу прийде тканина для перетяжки меблів. Більшість людей як за кордоном, так і в нашій країні, незважаючи на рівень їх доходу, вважають кращим ремонтувати старі речі, а не викидати їх і купувати нові. За умови, якщо вони справні чи підлягають дрібному "ремонту", потрібно всього лише купити меблеві тканини, і докласти певних зусиль. Це вірна позиція, так як Ви зможете зберегти чималу суму грошей, і радіти тому, що "вдихнули" життя в старовинні меблі. Купивши тканину для перетяжки меблів Ви можете перетворити вінтажний диван, надавши йому більш "свіжий" зовнішній вигляд.

Вибираємо оббивну тканину

Підібрати "одяг" для меблів не так то просто, як здається на перший погляд, і щоб заощадити свій час, раціональним рішенням буде звернутися до дизайнера, який вислухає переваги, і візьме всю роботу на себе. З огляду на тип меблевого виробу і кімнати, для якої воно призначається, існують різні види тканин. Перерахуємо найпопулярніші:

  • Велюр
  • Рогожка
  • Кожзам
  • Замша
  • Гобелен
  • Шенілл

Це можуть бути як штучні матеріали, так і натуральна шкіра - на Ваш розсуд. Якщо Ви не готові до додаткових витрат, звикли робити все своїми руками, і хочете зробити це самостійно - досить буде піти в меблевий магазин, визначитися з тематикою і купити меблеві тканини, виходячи з певного бюджету.

Меблеві тканини - пускаємо в хід важку артилерії!

Напевно, у кожного періодично виникає питання про перетяжку меблів, яка помітно "віджила своє". За допомогою нехитрих прийомів, можна швидко і недорого змінити вигляд, використавши тканину для перетяжки меблів. Головне, на що варто звернути увагу при виборі - це міцність, стійкість до стирання і колір самої сировини - щоб вона ідеально підходила до інтер'єру будинку, і виглядала найбільш гармонійно з іншими предметами декору. Щоб придбати якісні тканини, заходите в наш інтернет-магазин Lightstar, експериментальна і робоча колекція якого налічує безліч висококласної продукції від китайських, польських і турецьких виробників.

Повертайся